Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’da Huzur Toplantısı Yapıldı

Kandıra Emniyet Müdürlüğü, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçenin huzurunun sağlanması için toplantı yaptı.

Kandıra Emniyet Müdürlüğü, merkez

Kandıra Emniyet Müdürlüğü, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçenin huzurunun sağlanması için toplantı yaptı.

Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü, merkez mahalle muhtarlarıyla geçtiğimiz haftalarda bir araya gelerek ilçenin sorunlarının görüşüldüğü bir toplantı yapmıştı. Toplantının devamı önceki gün Akdurak Mahallesi Muhtarı Cüneyt Özcan’ın ev sahipliğinde, mahalle kahvesinde gerçekleşti. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Müdür yardımcısı Ali Çalışkan ve Karakol Amir vekili Kemal Aydınoğlu katılırken, merkez mahalle muhtarları ve azalar da hazır bulundu.

BİZİ HABERDAR EDİN
Toplantıda Akdurak Mahallesi’nin sıkıntıları görüşülürken, mahalle muhtarı Cüneyt Özcan trafik sıkıntıları ve güvenlik problemlerinden bahsetti. İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ise yaptığı konuşmasında; “Siz mahalle muhtarı olarak vatandaşlarla bizden daha iç içesiniz. Vatandaşın sıkıntılarını bizden daha hızlı duyabiliyorsunuz. Sizden ricamız sıkıntıların yaşandığı bölgelerden bizleri haberdar etmeniz. Bu şekilde vatandaşımızın sıkıntısı daha çabuk çözülür ve ilçemizde huzur ortamının devamlılığı sağlanır” dedi. Toplantının ardından muhtarlara güvenlik önlemleri içeren afişler dağıtıldı.