Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’da seçimin yıldız ismi Levent Gödek, Kandıralılar Yerli Aday İster

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek, ilçede yerli bir aday çıkarılması gerektiğini ve bu seçimlerde Yeniden Refah Partisi olarak bunun faydasını gördüklerini belirtti

Yeniden Refah Partisi Kandıra

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek yaptığı açıklamada; “Hangi ilçe olursa olsun o ilçenin bir evladı olursa oy istemek daha kolay olur. Mesela Dilovası’na gidip oradan oy isterken kimin için isteyeceksiniz. Ama aday yerel olursa gidip arkadaşınızdan istersiniz ya da arkadaşınızın kardeşinden istersiniz. Biz ev ev gezdik. Kapıyı çaldık ben Levent Gödek Cumhurbaşkanımıza oy istedik, kendi parti logomuzla seçime girdik. Onun için oy istedik. Bu evde 4 oy varsa en az 1-2 tanesini istedik ve Kandıra’yı gezin tüm sandıklardan bizlere oy çıktı. Biz bu şekilde sıkı çalıştık. 

“TÜM İLÇE BAŞKANLARI BENİ TEBRİK ETTİ”
Mesela Kandıra’nın Ballar köyü var. İdeolojik yapısı gereği Millet İttifakı çok sağlamdır. Ballar’da Yeniden Refah Partisi’ne yani biz aşırı sağcı, islamcı olan partimize 125 geçerli oy, 25 tane de bende de vazgeçememiş ama CHP’den de vazgeçememiş. Bu dediğim köyde 700 oy kullanan evet, hayır oylamasında komple hayır çıkan bir yer. Ama Yeniden Refah Partisi’ne 125 oy çıkıyor. Bunun için tüm ilçe başkanları geldi ve beni tebrik etti” ifadelerini kullandı.