Kandıra’da Spor Devrimi: 5 Yeni Halı Saha İçin Çalışmalar Başladı
Kandıra Belediyesi, gençleri spora yönlendirmek ve mahallelerdeki sosyal imkanları artırmak amacıyla başlattığı spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri, ilçeye kazandırılacak 5 yeni halı saha projesi için sahaya inerek inşaat çalışmalarına resmen başladı.
Merkezden Kırsala Kesintisiz Hizmet
Kandıra Belediyesi’nin girişimleriyle başlatılan projede, merkez Aydınlık ve Orhan mahallelerinin yanı sıra kırsal nitelikteki Ömerli, Kırkarmut ve Yağcılar mahallelerine modern spor tesisleri inşa ediliyor. Tesislerin tamamlanmasıyla birlikte evlatlarımızın güvenli ve modern alanlarda spor yapmaları hedefleniyor.
Modern Altyapı ve Standartlara Uygun Ölçüler
Yapımına başlanan her bir saha, 20×40 metre ebatlarında olup toplamda 800 metrekarelik bir kullanım alanına sahip olacak. Sentetik yüzeyli çim saha teknolojisiyle donatılacak tesisler, her türlü hava koşulunda spor yapmaya uygun altyapıyla inşa edilecek. Sahaların tamamlanmasının ardından çevre düzenlemeleri ve sosyal donatı alanlarıyla bölge sakinlerine eksiksiz bir hizmet sunulacak.
Başkan Erol Ölmez: “Söz Verdiğimiz Projeleri Bir Bir Hayata Geçiriyoruz”
Çalışmalar hakkında sosyal medya üzerinden açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, gençlerin sporla iç içe büyümesini önemsediklerini vurguladı. Ölmez açıklamasında; “İlçemizin dört bir yanını spor tesisleriyle donatarak evlatlarımızın güvenli ve modern alanlarda spor yapmalarını sağlıyoruz. Kandıra’mız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.






