Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıralı Güreşçilerden Kastamonu’da Büyük Başarı

Kastamonu’da yapılan Okullar Arası Küçük Erkekler grekoromen grup müsabakalarında Kandıra ilçemiz güreş takımı 5 sporcuyla katıldı.

Kastamonu'da yapılan Okullar Arası

Kastamonu’da yapılan Okullar Arası Küçük Erkekler grekoromen grup müsabakalarında Kandıra ilçemiz güreş takımı 5 sporcuyla katıldı.

İl birinciliğini müsabakalarını kazanarak Kocaeli ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. Türkiye genelinde yapılan 4 grup müsabakasında ilk 5 sporcunun Türkiye şampiyonasına katılacağı grup müsabakalarında takımınız büyük bir başarı elde etti.

Sporcularınızın kazandığı başarılar şöyle: Yiğit Eymen Özdemir 3., Yiğit Efe Taşhan 3., Ömer Fatih Ari 3., Abdulkadir Polat ise 5. oldu. Bu başarıyla Edirne’de yapılacak Türkiye Şampiyonasında ilçenizi temsil edecekler.

Güreş antrenörünüz Mustafa Peşmen, “Kastamonu’dan 3 madalyayla döndük ve 4 kota aldık. Daha güzel sonuçlar elde edebilmek için çalışıyoruz.” diyerek sporcularını ve okul müdürleri Elif Göktan, Abdulrahman Yağcı ve Adem Kaplan’ı çocuklara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş ve Kağıtspor kulübü başkanı İbrahim Ecrin’e de teşekkürlerini iletti.