Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KANDIRALI HAKAN ÖZCAN BRÖVESİNİ ALDI

Isparta’nın Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında eğitimini tamamlayan Hakan Özcan asteğmen brövesini taktı.

Isparta'nın Eğirdir Dağ Komando

Isparta’nın Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında eğitimini tamamlayan Hakan Özcan asteğmen brövesini taktı. 

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında 12 haftalık temel kursa katılan Hakan Özcan asteğmen brövesini taktı.

Hakan Özcan’ın mezuniyet törenine ailesinden 21 kişi katıldı. İstanbul ve Kocaeli’den tören için yola çıkan ailesi kilometrelerce yol katedip, bu tarihi ana şahitlik etti.

375’inci Dönem Asteğmen Komando Temel Kursu kapanış töreni Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında yapıldı.

Törende Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı “Komuta etmekten gurur duyduğum Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı ailesi olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve komando camiasına yeni komandolar kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

375’nci Dönem Asteğmen Komando Temel Kursu mezuniyet töreni dereceye giren, kursta başarılı olan kursiyerlere diploma, bröve ve ödüllerinin verilmesiyle devam etti. 

Gösteriler büyük alkış aldı 

375’inci Dönem Asteğmen Komando Temel Kursu mezuniyet töreninde kahraman komandolar nefesleri kesen gösteri yaptı. Gösterilerin sonunda Türk bayrağı ve “Komandoyuz Güçlüyüz, Cesuruz, Hazırız”, “Ordu Milletin Özüdür” “Orduya Sadakat Şerefimizdir” yazılı pankartlar açan kahramanlar, izleyenler tarafından büyük alkış aldı.