Kandıra Akdurak Mahallesi’nden, ilçemizin gurur ailelerinden Türkölmez ailesi anlamlı bir başarıya imza attı. TOGG Gemlik fabrikasında görev yapan Şenol Türkölmez’in eşi, aslen Babaköyü Mahallesi’nden olan Zeynep Türkölmez, iki yıl boyunca büyük bir titizlikle üzerinde çalıştığı “Uçurtma Tepesi” adlı roman kitabını okuyucularla buluşturdu.

İlk İmza TÜYAP Kitap Fuarı’nda
Zeynep Türkölmez, edebiyat yolculuğunun ilk eseri olan romanını geçtiğimiz günlerde İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’nda ilk kez kitapseverlerin beğenisine sundu. Fuarda okurlardan gördüğü yoğun ilgi dikkat çekerken, imza gününde uzun kuyruklar oluştu. Okuyucular, yazarla birebir sohbet etme fırsatı da yakaladı.

Duygusal ve Akıcı Anlatım
Duygusal derinliği ve akıcı anlatımıyla öne çıkan “Uçurtma Tepesi”, edebiyatseverler tarafından ilgiyle karşılanıyor. Roman, kısa sürede geniş bir okur kitlesine ulaşmayı başardı.

Kitap Satışta
Zeynep Türkölmez’in ilk romanı “Uçurtma Tepesi”, TÜYAP Kitap Fuarı’nın ardından satışa sunuldu. Kitap, tüm internet alışveriş platformları üzerinden temin edilebiliyor.

Kandıra’nın yetiştirdiği bir değer olarak dikkat çeken Zeynep Türkölmez’i bu anlamlı başarısından dolayı tebrik ediyor, edebiyat yolculuğunda başarılarının devamını diliyoruz.





