Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıraspor U15, Türkiye Şampiyonası’na Katılma Finalinde Gebzespor’a Mağlup Oldu

Kandıraspor U15 Takımı, Türkiye Şampiyonası’na katılma final maçında Gebzespor’a 2-0 mağlup oldu.

Kandıraspor U15 Takımı, Türkiye

Kandıraspor U15 Takımı Türkiye Şampiyonası’na Katılma Finalinde Gebzespor’a 2-0 Mağlup Oldu.

Kandıraspor U15 takımı, Türkiye Şampiyonası’na katılma final maçında Gebzespor’a şanssız bir şekilde 2-0 mağlup oldu. Temsilcimiz, çok çekişmeli geçen maçın ilk yarısında 4. ve 33. dakikalarda yediği gollere engel olamayıp yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince müsabakadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Kandıraspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kandıraspor U15 takımımız Türkiye Şampiyonası’na katılma final maçında şanssız bir şekilde mağlup olmuştur. Yaklaşık 7 aydır yağmur çamur, gece gündüz demeden emek harcayan, takımımızı buraya taşıyan 2009-2010 grubumuzu Kandıra’mıza yakışır mücadele, yaşattıkları onur ve başarı için tebrik ederiz. Bu önemli maçta bizi yalnız bırakmayan tribünde destek olan tüm taraftarımıza ve sezon boyunca her türlü desteği sağlayan Kandıra sevdalılarına teşekkür ederiz. Rakibimize de Şampiyonada başarılar dileriz. Çalışmaya gelişmeye devam” denildi.

Kandıraspor’a destek olmak için maça gelenler arasında Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Kandıra GB kulüp başkanı Tansu Okan, Kandıra GB eski kulüp başkanı Ramazan Daş ve Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bertan’da vardı.

Maçtan önce Kandıraspor’un eski kulüp başkanı Kanatçı Hakkı işletmesinin sahibi İsmail Hakkı Buruş, Kandıraspor U15 takımına moral yemeği verdi.