Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kefken’de 1500 Kişi Birlikte Oruç Açtı

Kefken Muhtarlığı ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Selahattin Okan tarafından organize edilen iftar programına Kefken halkı yoğun katılım sağladı.

Kefken Muhtarlığı ve Ak

Kefken Muhtarlığı ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Selahattin Okan tarafından organize edilen iftar programına Kefken halkı yoğun katılım sağladı.

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem ve Ak Parti Kandıra Belediye Meclis Üyesi Selahattin Okan tarafından organize edilen iftar programı Kefken merkezde gerçekleştirildi. Kefken esnafının da sponsor olduğu programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, Ak Parti ve MHP belediye meclis üyeleri, kurum idarecileri, çevre mahalle muhtarları, Kefken esnafı ve yaklaşık 1500 kişi katıldı. 

KÖKEN, HALKI DİNLEDİ

Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken, iftar yemeğinden önce tek tek masaları gezerek halkın sıkıntı ve isteklerini dinledi. Kefken halkıyla yakından ilgilenen Başkan Köken, mahalle halkının istek ve taleplerini not alarak gerekli çalışmaları yapacağının da sözünü verdi. Ardından İlçe Müftüsü Burhan Bilgin tarafından yapılan dualar eşliğinde oruçlar açıldı. 

GELENEKSEL HALE GELECEK

Yemeğin ardından konuşma yapan Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, iftar programına katılım sağlayan başta Kefken halkı olmak üzere idareci ve siyasetçilere teşekkür etti. Ayrıca iftar programı için büyük emek harcayan Kefken esnafına da teşekkürlerini ileten Muhtar Ekrem, Kefken’de ilk kez düzenlenen iftar programının bundan sonraki yıllarda da geleneksel hale getirilip devam edeceğini belirtti. Program yemeğin ardından içilen çay ve edilen hoş sohbetlerle devam etti.