Kandıra’nın Kefken Mahallesi’nde balıkçılıkla uğraşan ve çevresinde sevilen bir isim olan Ercan Atalar hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen Atalar’ın vefatı ailesini, yakınlarını ve sevenlerini üzdü.
Kefken’de uzun yıllardır balıkçılıkla uğraşan ve bölge halkı tarafından yakından tanınan Ercan Atalar’dan acı haber geldi.
BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU
Edinilen bilgilere göre bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Ercan Atalar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Kefken’de balıkçılıkla uğraşan Atalar’ın çevresinde sevilen ve tanınan bir isim olduğu öğrenildi. Atalar’ın vefat haberi ailesi, yakınları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.
BUGÜN KEFKEN’DE TOPRAĞA VERİLECEK
Ercan Atalar’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kefken Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kefken Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.







