Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOÜ Kandıra Meslek Yüksek Okulu’ndan 800 Öğrenci Mezun Oldu

Kandıra Meslek Yüksek Okulu’nda eğitimini tamamlayan 800 öğrenci, coşkulu bir kep atma töreni ile mezun oldu.

Kandıra Meslek Yüksek Okulu'nda

Kandıra Meslek Yüksek Okulu’nda eğitimini tamamlayan 800 öğrenci, coşkulu bir kep atma töreni ile mezun oldu.

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kandıra Meslek Yüksek Okulu’ndan 800 öğrenci mezun oldu. Öğrenciler için okul bahçesinde düzenlenen kep atma törenine Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şahan, öğretim üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve öğrenci velileri katıldı. Okul birinciliğini Tekstil Teknolojisi programından Esra Bakkal elde ederken, ikinci Bankacılık ve Sigortacılık programından Elif Ak, üçüncü ise Halkla İlişkiler ve Tanıtım programından Büşra Altınova oldu.

Kandıra MYO Mezuniyet Töreni 2014

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PLATFORMDA SAYGIN BİR YER EDİNMİŞ BİR ÜNİVERSİTEDİR.

Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nevin Genç konuşmasında; “Gençlerimiz sosyal gelişimi ve statü kazanmasını önemli bir dönüm noktasındayız. Üniversiteler bu açıdan son derece önemli, üniversiteleri değerli kılan ise deneyimleri ve geçmişidir. Kocaeli Üniversitesi 22 yıllı geride bırakan genç bir üniversite olmasına rağmen bilimsel, akademi, araştırma anlamında akreditasyonunu tamamlamış uluslararası platformda saygın bir yer edinmiş bir üniversitedir” dedi.

PLAKET VERİLDİ

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ve bölüm birincisi öğrencilere plaketleri takdim edildi. Tören, tekstil programı öğrencilerinin kendi tasarlamış oldukları kıyafetlerin defilesi ile sona erdi.

Kandıra Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni 2014

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü’nde dereceye giren öğrenciler, Elif Ak, Seda Genç, Hatice Türe; Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde Büşra Altınova, Deniz Güvenç, Gülşen Köse; İşletme Yönetimi Bölümü’nde Elif Çevik, Merve Kollik, Yeliz Yıldırım;Tekstil Teknolojisi Bölümü’nden Esra Bakkal, Elif Avcı ve Öznur Yılmaz.