Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mavi Köşe

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek’in oğlu Yusuf Ali sünnet oluyor

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek ve eşi Büşra Gödek, oğulları Yusuf Ali için 27 Haziran 2026 Cumartesi günü düzenlenecek sünnet merasimine tüm dostlarını davet etti.

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek ve eşi
Mavi Köşe



Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek ile eşi Büşra Gödek, oğulları Yusuf Ali’nin sünnet sevincini yaşamaya hazırlanıyor.

Gödek ailesi, 27 Haziran 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek sünnet merasimine tüm dostlarını, akrabalarını ve sevenlerini davet etti. Kandıra’da yoğun katılımın beklendiği organizasyonda misafirler gün boyu ağırlanacak.

Levent Gödek'in oğlu Yusuf Ali'nin sünnet davetiyesi

Eriş Tesisleri’nde Düzenlenecek

Sünnet merasimi 27 Haziran 2026 Cumartesi günü saat 13.00 ile 17.00 arasında Eriş Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Organizasyonda davetlilere yemek ikramında bulunulacak.

Program kapsamında sünnet konvoyu ise saat 12.00’de Kefken Mahallesi’nden hareket edecek.

Gödek Ailesinden Davet

Levent ve Büşra Gödek çifti, bu anlamlı günlerinde tüm dostlarını ve sevenlerini aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirterek sünnet merasimine davette bulundu.

Yusuf Ali’ye sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür diliyor, Gödek ve Tankaz ailelerini tebrik ediyoruz.

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek'in oğlu Yusuf Ali sünnet oluyor