Kandıra’nın eşsiz doğasıyla bilinen tatil noktalarından Seyrek Sahili, 5 Temmuz Cumartesi akşamı unutulmaz bir etkinliğe sahne oldu. Patagonya World’de düzenlenen konser gecesinde önce Grup Ayna, ardından 90’lı yılların sevilen sanatçısı Çelik sahneye çıktı.

Gecede binlerce kişi sahile akın etti. “Sevdan Olmasa”, “Ceylan” gibi hitleriyle Ayna, seyircilere nostaljik bir atmosfer yaşatırken, sahneye çıkan Çelik ise “Ateşteyim”, “Meyhaneci”, “Hercai” gibi parçalarıyla büyük coşku yarattı.
Organizasyon boyunca güvenlik önlemleri titizlikle uygulanırken, Seyrek sahili adeta dolup taştı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser serisi, tatilciler ve Kandıralılar için keyifli anılara dönüştü.

Konser Alanında Yoğun İlgi
Konser alanında, katılımcılar ellerindeki ışıklarla geceye renk kattı. Sahne önünde toplanan kalabalık, sanatçılarla şarkılara eşlik etti.

Kandıra’da Yaz Eğlencesi Devam Ediyor
Patagonya World, ilerleyen günlerde de çeşitli konserlerle bölgeye canlılık katmaya hazırlanıyor.




