Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüzü Çoraplı Soyguncular Kenan Evin’in İstasyonunu Soydu

Kandıra Belediyesi eski Başkanı Kenan Evin’in ilçe merkezinde bulunan benzin istasyonuna kafalarına çorap geçiren soyguncular girerek kasayı çaldı

Kandıra Belediyesi eski Başkanı

Kandıra, ilçede bulunan benzin istasyonunda meydana gelen ve eşine ancak filmlerde rastlanan soygun olayıyla güne başladı. Alınan bilgi ve iddialara göre; Kandıra ilçesi Çarşı Mahallesi İzmit Caddesi`nde bulunan ve Kandıra Belediyesi eski Başkanı Kenan Evin`in sahibi olduğu petrol istasyonuna sabaha karşı 05.30 sularında, kafalarına kadın çorabı geçirmiş 4 şahıs girdi.

ARKA KAPIDAN GİRDİLER
Beşinci şahısta kapıda gözcülük yapmaya başladı. İstasyonun arka kapısından giren soyguncular, benzinlik görevlisinin odasında uyumasından da faydalanarak marketin tezgahında bulunan yaklaşık 5 bin TL değerinde sigarayı çaldı. Sigaraları alan soyguncular, şans eseri tezgâhın altına zulalanmış olan çelik kasayı gördü.

UYANDIĞINDA ÇOK GEÇTİ
Önce kasayı kırarak açmaya çalışan şahıslar, başarılı olamayınca kasayı sürükleyerek dışarı çıkardı. Soyguncular kasayı olay yerine geldikleri araca yükledi ve sırra kadem bastı. Benzin istasyonundaki görevli uyanınca soyulduklarını anladı ve hemen polise haber verdi.

BANKALARA HABER VERDİ
Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı ekipler ihbarın ardından hemen benzin istasyonuna gelerek incelemelerde bulundu. Kasada paranın yanısıra çek defterlerinin de bulunduğu kaydedilirken, Kenan Evin`in bankaları tek tek arayarak çeklerinin çalındığını bildirdiği öğrenildi. Polis olayla ilgili olarak soruşturması devam ediyor.