AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’nın 120. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, İlçe Başkanı Sertan Kulaç başkanlığında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda teşkilatın saha çalışmaları değerlendirilirken, önümüzdeki döneme ilişkin planlama ve istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Saburlu, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Taşdelen, Gençlik Kolları Başkanı Onur İnci, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilatın sahada yürüttüğü çalışmalar değerlendirilirken, önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

SERTAN KULAÇ’TAN AÇIKLAMALAR
Toplantıda konuşan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Sertan Kulaç, AK Parti olarak Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda milletin huzuru, güvenliği ve kalkınması için kararlılıkla çalıştıklarını ifade etti.
Kulaç, açıklamasında terörsüz Türkiye hedefiyle birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılması, Gazze’de yaşanan gelişmeler, deprem bölgesindeki çalışmalar ile Kalkınma Yolu Projesi ve Türkiye’nin uluslararası alandaki diplomatik girişimlerine de değindi.
AK Parti Kandıra Teşkilatı olarak aynı inanç ve kararlılıkla millete hizmet etmeye ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine katkı sunmaya devam edeceklerini belirten Kulaç, teşkilat mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
ORTAK HEDEF VURGUSU
120. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, ortak hedefler doğrultusunda durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edileceği mesajıyla sona erdi.
















