Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor 0-0 Hekimoğlu Trabzon | TFF 2.Lig Play-Off Yarı Final İlk Maçı

Kocaelispor, Play-Off yarı final ilk maçında ağırladığı Hekimoğlu Trabzon ile 0-0 berabere kalarak turu Trabzon’a bıraktı.

Kocaelispor, Play-Off yarı final

1.Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen temsilcimiz Kocaelispor, 2.Lig Play-Off yarı final ilk maçında dün akşam sahasında Hekimoğlu Trabzon’u konuk etti. 

Karşılaşmanın temsilcisi, tribünde fazla seyirci olduğu için maçı başlatmak istemedi. Seremoniye çıkan Trabzon ekibi, protokolü selamladıktan sonra soyunma odasına girdi. Maçın temsilcileri, seyircilerin çıkartılmasını bekledi, Kocaelispor tarafında yer alan seyircilerin sayısı azaltıldı. Sonrasında iki takım sahaya çıkarken mücadele 17 dakika geç başladı.

FİNAL TRABZON’DA BELLİ OLACAK

Karşılaşmanın ilk yarısında Kocaelispor üstün olan taraftı.

Yüksek tempoyla oynayan yeşil siyahlılar Benhur ve Murat Cem ile önemli pozisyonlar bulurken, 43.dakikada gelişen atakta Benhur’un soldan çevirdiği top arka bölümde boş olan Dilaver’in önüne geldi.

Dilaver’in sol ayağıyla yaptığı sert vuruş direk dibinden dışarı gitti. Bu yarıda konuk ekip Trabzon, Kocaelispor kalesine bir iki cılız atak dışında gelemedi, ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Kocaelispor’un temposu ilk yarıya oranla düşüktü, konuk ekip bu yarıda pozisyonlar buldu ancak değerlendiremedi. Kalan bölümde Kocaelispor, Hekimoğlu kalesine yüklense de aradığı golü bulamadı ve mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla Kocaelispor turu Trabzon’a bıraktı. Bu maçın rövanşı pazartesi günü saat 16.00’da Trabzon’da oynanacak ve maç sonunda finale yükselen takım belli olacak.