Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Kandıra Meclis Üyesi Sinan Yolcu İstifa Etti

İYİ Parti’nin Kandıra Meclis üyesi Sinan Yolcu partisinden istifa etti. Yolcu, istifasını “Bana ayrılan sürenin sonuna geldik” dedi.

İYİ Parti’nin Kandıra Meclis

Kandıra Belediyesi’nin İYİ Partili meclis üyesi olan aynı zamanda Kandıralılar Derneği Başkanı Sinan Yolcu partisinden istifa etti. Sinan Yolcu, istifasını şu sözlerle duyurdu:

“TERTEMİZ SAMİMİ NİYETLE”

“Saygıdeğer Kandıra’lı Hemşehrilerim; bundan beş yıl önce İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı (Eski) Hilal Kübra Altınay hanım, Kandıra Bld. Bşk. Adayı Ercüment Şahin, Büyükşehir Meclis Üyemiz Mustafa Gebeş, Kandıra Bld. Meclis Üyemiz Şaban Aksoy ve şu andaki ilçe Başkanımız Yusuf Battal ve tertemiz samimi niyetle Kandıra’mıza hizmet etmek isteyen insanlar olarak yola çıktık.

“ÇIKAR İÇİN BİR ARAYA GELMEDİK”

Bendeniz 5 Yıl boyunca İYİ Parti saflarında Bld. Meclis Üyesi olarak kalacağıma söz vermiştim. Kandıra’mıza İYİ Parti meclis grubunun/ekibinin bir üyesi olarak hizmet etmeye çalıştık. Çıkar için bir araya gelmedik. Bu süreçte asla şahsi bir menfaatin peşinde olmadık.

“BANA AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİK”

Yüce Allah en büyük şahidimizdir. İkbal davasında olmadık. Sadece inandığımız yolda dimdik, onurumuzla yürüdük. Muhalefet partisi meclis üyeleri olarak Kandıra’mız adına, Kandıra’lılar adına İyi ve Güzel şeyler yapmaya çalıştık ve yaptığımıza da inanıyorum. Kıymetli hemşehrilerim; İYİ Parti saflarında bana ayrılan sürenin sonuna geldik.

“HELAL OLSUN”

Bugün İtibariyle İlçe Başkanımız Yusuf Battal ağabeyimi arayarak durum hakkında bilgi verip yüksek müsaadeleri ile ayrılacağımı ifade ederek olurlarını aldım. Siz saygıdeğer İYİ Partili dostlarımdan ve KANDIRA’da bizlere oy vererek destek olan hemşehrilerimden helallik almak isterim. Bilerek yada bilmeyerek bir hata – kusur işlediysem benden yana Helal olsun.”