Kandıra Güreş Ağası Fahri Buruş’tan Güreşçilere Bal ve Polen Desteği
Kandıra Güreş Ağası Fahri Buruş, Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği güreş kursunu ziyaret etti. Kursa katılan genç sporcularla bir araya gelen Buruş, güreşçilere moral vermek amacıyla bal ve polen hediye etti.

Balı ElleriyIe Yedirdi
Ziyaret sırasında güreşçilerle yakından ilgilenen Fahri Buruş, Kandıralı sporculara kendi elleriyle bal yedirerek unutulmaz bir jest yaptı. Genç güreşçiler, bu samimi destekten büyük mutluluk duydu.

Spora ve Sporcuya Destek
Kandıra Güreş Ağası Fahri Buruş, ilçede spora ve sporculara destek vermeye devam ediyor. Güreş kursunda antrenman yapan gençler, ikram edilen bal ve polenin hem moral hem de enerji kaynağı olduğunu belirtti.

Güreşe Olan İlgi Artıyor
Kandıra’da ata sporu güreşe olan ilgi her geçen gün artarken, bu tür ziyaretlerin genç sporcuların motivasyonunu yükselttiği ifade edildi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri, spora verilen destekten dolayı Fahri Buruş’a teşekkür etti.








