Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Sahillerinde Rüzgar Sert Esti

Cuma günü öğleden sonra tatilcilerin yoğun olduğu saatlerde kumcağız , kovanağzı , cebeci , kerpe plajları olağan dışı bir hareketlilik yaşadı.

Cuma günü öğleden sonra

Cuma günü öğleden sonra tatilcilerin yoğun olduğu saatlerde kumcağız , kovanağzı , cebeci , kerpe plajları olağan dışı bir hareketlilik yaşadı.

 

 

Sadece batı rüzgarlarına açık plajlarda esmeye başlayan kuvvetli rüzgarla beraber dalga boyu 5 metreye kadar yükseldi. Ani gelişen bu olay güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Jandarma ve AKUT ekipleri sahillerde güvenli denize girişin ortadan kalktığını anonslarla halka duyurdu. Biran önce denizin boşaltılması halktan istendi.

Zaman zaman uyarıları göz ardı eden halkın bu uyarılara uyulmaması halinde idari para cezası( 128 TL ) ile cezalandırılacağı bildirildi.Halkın jandarmanın ve AKUT’un anonslarına uyarak denizi biran önce terketmesi istenmeyen olayların önlenmesine yardımcı oldu.Yetkililerin verdiği bilgilere göre sert rüzgar sonucu oluşan dalgaların 1 kişinin ölümüne ve 4 kişinin ağır yaralanmasına sebep olduğunu bildirildi.Hafta sonu tatilcilerimizin özellikle güvenlik tedbirlerine uyması tüm halkımızın huzurlu bir tatil geçirmesi dileğiyle görevlilere yardımcı olmasını istediler.

Haber : Hakan Özcan