Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’nın yeni kaymakamı Ömer Lütfi Yaran

Resmi Gazete’de yayımlanan atamaya göre Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran oldu. Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran kimdir?

Resmi Gazete’de yayımlanan atamaya

Resmi Gazete’de yayımlanan atamaya göre Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran oldu. Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran kimdir?

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre Kocaeli’de de valiliğe ve kaymakamlıklara yeni atamalar yapıldı. Yapılan yeni atamalara göre Gölcük, Körfez,  Kandıra, Kartepe, Çayırova ve Gebze kaymakamları değişti. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran oldu.

KANDIRA KAYMAKAMI ÖMER LÜTFİ YARAN KİMDİR?
1968 yılında Devrek’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Devrek’te tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1991 yılında mezun olmuştur.

Askerlik görevini tamamladıktan sonra 1994 yılında Çanakkale’de Kaymakam adayı olarak mesleğe başlayan Ömer Lütfi Yaran, Pehlivanköy, Şemdinli, Karaburun ve Oltu Kaymakamlığı, Yozgat Vali Yardımcılığı, Balıkesir Marmara Kaymakamlığı, Giresun Tirebolu Kaymakamlığı ve Konya Ereğli Kaymakamlığı ve İstanbul Avcılar Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.