Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kerpe Kayalıklardan Atladı 189 TL Ceza Yedi

Kandıra’ya bağlı Kefken Pembe Kayalıkları, Kerpe Miço Kayalıkları ve Ömerağzı Burnu gibi yerlere denize girenlere para cezası kesilmeye başlandı. Son olarak Kerpe Kayalıklarından denize giren vatandaşa 189,00-TL idari para cezası uygulandı

Kandıra'ya bağlı Kefken Pembe

Kandıra’ya bağlı Kefken Pembe Kayalıkları, Kerpe Miço Kayalıkları ve Ömerağzı Burnu gibi yerlere denize girenlere para cezası kesilmeye başlandı.Son olarak Kerpe Kayalıklarından denize giren vatandaşa 189,00-TL idari para cezası uygulandı.

189 TL CEZA KESİLDİ

Kocaeli Valiliğinin 23 Haziran 2014 tarih ve 2014/04 sayılı Genelgesi ile tehlikeli bölge ilan edilen yerlerde denize girmek yasaklanmıştı. Bu genelgeye istinaden denetimler sıklaştırıldı.Yasağa uymayanlar hakkında Kandıra Kaymakamlığınca 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 32’nci maddesi uyarınca cezai uygulanmasına başlandı. En son olarak, ilgili genelge ile denize girilmenin yasaklandığı Kerpe Kayalıklarından denize giren vatandaşa 189,00-TL idari para cezası uygulandı. Kandıra Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın can güvenliği için, ilgili genelge uygulamasına bundan sonraki günlerde de titizlikle devam edilecektir” ifadeleri kullanıldı.