Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Murat Batmaz Kandıra için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Terminal Müdürü Murat Batmaz, AK Parti’den Kandıra Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Terminal

Bir dönem Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Terminal Müdürü olarak görev yapan Murat Batmaz, bugün AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’na giderek Kandıra Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz’e aday adaylık başvuru evrakını teslim eden Murat Batmaz’a AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun da eşlik etti. Öte yandan Murat Batmaz’ın başvurusunda AK Parti’nin bir diğer Kandıra Belediye Başkan aday adayları Erol Ölmez, Yakup Karaaslan ve Tuncay Akçan da yer aldı.

MURAT BATMAZ KİMDİR?
1974 yılında Kocaeli’nin Kandıra Safalı Köyü’nde dünyaya geldi. Kandıra’da ikamet eden Murat Batmaz, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nde ön lisans yaptı ve sonrasında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden lisans diplomasını aldı. 2002 yılında AK Parti’ye üye olup partinin Kocaeli’deki 61. üyesi oldu. AK Parti Merkez İlçenin Kurucu Yöneticilerinden olan Murat Batmaz, 6 yıl boyunca partide yöneticilik yaptı. 2014-2019 yılları arasında Kandıra Belediye Meclis Üyesi olan Murat Batmaz, 2 yıl 3 ay boyunca Kandıra Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Terminal Amirliği görevine getirilen Murat Batmaz, evli ve 2 kız çocuğu babası.