Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pembe Kayalar Cinayeti 14 Ekim’e Ertelendi

Kandıra’da iki kişinin öldürüldüğü olayla ilgili görülen, Fedakar Yılmaz ile Gökhan Azaklı’nın tutuklu olarak yargılandığı dava il dışında ikamet eden ve memuriyeti olan tanıkların dinlenmesi için 14 Ekime ertelendi.

Kandıra'da iki kişinin öldürüldüğü

2014 yılı Ağustos ayında Hüseyin Şenel (35) ve Özgün Aslan (33), Kandıra Pembe Kayalar mevkiinde, bir arabanın içinde kurşunlanarak öldürülmüş halde bulunmasının ardından olayın faili olarak Gökhan Azaklı ve Fedakar Yılmaz yakalanmıştı. Tutuklanan sanıklardan Fedakar Yılmaz cinayetleri işlediğini itiraf ederken Gökhan Azaklı ise suçlamaları inkar etmişti. Olayın ardından Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde kasten öldürme ve nitelikli yağma suçlamalarıyla açılan davanın görülmesine devam edildi.

UTANILACAK BİRŞEY YAPMADIM

Duruşmaya; tutuklu sanıklar Fedakar Yılmaz ile Gökhan Azaklı, sanık avukatları Onur Yılmaz, Gözdenur Doğancı, davacı Cumali Aslan ve Vekili Burçin Sinan Nalbantoğlu ve öldürülen iki maktulün yakınları katılırken ‘’ Mahkemede ilk söz alan Gökhan Azaklı, tahliyesini talep ederek “Yapmadığım bir şey için suçlanmak benim zoruma gidiyor. Ben utanılacak hiçbir şey yapmadım. Yalan söylemiyorum” dedi.

14 EKİM’E ERTELENDİ

Yargılanan diğer sanık Fedakar Yılmaz ise tahliye talep etmedi. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu öne süren Yılmaz psikiyatrist muayene talebinde bulundu. Mahkeme Azaklı’nın tahliye talebini reddederken, Yılmaz’ın muayene talebini kabul etti. Daha önceki duruşmada olay yerine intikal eden iki astsubayın ifadelerinin alınması için talimat yazılmıştı. Ancak iki astsubayın da tayinlerinin çıkması nedeniyle talimatlar henüz uygulanmadı. İl dışında görevde bulunan 2 astsubayın dinlenmesine karar verilerek duruşma 14 Ekim 2015’e ertelendi.