Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünal Köken,Kerpe’de Basın Mensuplarıyla İftar Yaptı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yerel basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Köken, başarısız olduğu takdirde görevi kendisinin bırakacağını söyledi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yerel basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Köken, başarısız olduğu takdirde görevi kendisinin bırakacağını söyledi.

Kerpe'de Basınla İftar

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yerel basın mensuplarını Kerpe’de bulunan Kaptan Restaurant’ta iftar yemeğinde ağırladı. Başkan Köken’in ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine başkan Köken’in eşi Elif Köken, başkan yardımcısı Murat Batmaz, basın danışmanı Fatih Eser, özel kalem müdürü Yakup Kocabıyık ve basın mensupları katıldı. İsrail’in Filistin’e yönelik operasyonları nedeniyle simge haline gelen Coco Cola masalar toplatılması dikkatlerden kaçmadı. Başkan Köken, ezanın okunmasının ardından Filistinliler için huzur ve barış dilemeyi de ihmal etmedi. Yenmeklerin yenilmesiyle birlikte başkan Köken, bazı çalışmalar hakkında bilgi verdi.



KATLİAM YAPILIYOR

Köken, “Kerpe’de bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum, ayağınıza sağlık. 2 gündür üzüntüye boğan Filistin meselesi bizi üzen bir mesele olmuştur. Çoluk, çocuk demeden orada bir katliam yapılmaktadır. İnşallah bir an önce bu katliamın durup durdurulup bir an önce bitmesi önem arz etmektedir” dedi. Kerpe’ye girişteki yol çalışmasıyla ilgili bilgi de veren Köken, “ Kerpe’de yol çöktü, çalışmamız devam ediyor. Pazar günü yol tamamlandıktan sonra da yine eskisi gibi girişimiz olacak. Tatilcilerimizin sıkıntısı gidecek” diye konuştu.

ARADIKLARINI BULDULAR

Kandıralıların kendi dertleriyle dertlenen bir belediye başkanı  istediklerini ve bunu da bulduklarını ifade eden Köken, “Geçmişte yazılan ve söylenenleri bir kenara bırakıyoruz. Geçmişte bir sıkıntı vardı. 30 Mart’tan sonra Kandıra’da beklenen bir ortam var. Herkesin vatandaşı kucakladığı, iletişimi uzak belediye yapısının normalleşmesi sağlandı. İnsanımıza kucak açtık, dertleriyle dertleşmeye başladık. Onlar, onlarla beraber yürüyen, sokakta dolaşan bir belediye başkanı istiyorlardı onu buldular” şeklinde konuştu.

BURALAR BAKİ DEĞİL
Eski belediye başkanı Cengiz Kan ile ilgi sorulara cevap veren Köken, “Bizim kırgınlığımız yok, biz insanlarla yürümüyoruz. 5 yılda siyasi atmosfer devam etmesi halinde benden başkası aday olursa ben şahsen kırılmam.  Kurumsal olarak baktığım için saygı duyar ve önüme bakarım. Kurumsal olan yerlerde aday göstermedik gibi bir siyaset bana göre değil. Ben böyle olmayacağım. Eğer bizi yeniden aday gösterirlerde biz kaldığımız yerden yolumuza devam ederiz, eğer aday gösterilmezsek de gösterilen arkadaşın yanında oluruz.  Hayat devam ediyor, buralar baki değil” dedi. 

BAŞARISIZ OLURSAM BIRAKIRIM
Başarısız olursa şayet bu koltukta oturmayacağını söyleyen Köken, “Siz başarısız iseniz halkın istediklerini yapmıyorsanız zaten aday olunmazsınız, başarılı olursanız da zaten yeniden aday gösterilirsiniz. Eğer ben başarısız olursam da kimseye hiçbir kırgınlığım olmaz. Buraları Allah bize nasip etmiştir, herkeste olduğu gibi. Cengiz bey de bizim partimizin eski belediye başkanımızdır. Cengiz ağabey iyi bir insan ama benim kendisiyle herhangi bir hukukum olmadı. Eğer ben bu görevde başarısız olursam zaten bu koltukta oturmam” şeklinde konuştu. Köken, Namazgah Barajı’yla ilgili olarak da “Kandıra’mızın 50 yıl boyunca herhangi bir su sıkıntımız yok” diye konuştu.