Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Mavi Köşe

Akçabeyli Muhtarı Savaş Kesikbaş’tan Örnek Davranış: Okul Önündeki Çöpleri Kendi Elleriyle Temizledi

Akçabeyli Mahalle Muhtarı Savaş Kesikbaş, Kandıra Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu önündeki yeşil alana atılan çöpleri kendi elleriyle toplayarak hem örnek oldu hem de vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Akçabeyli Mahalle Muhtarı Savaş Kesikbaş, Kandıra Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu
Mavi Köşe
Akçabeyli Mahalle Muhtarı Savaş Kesikbaş, Kandıra Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu önündeki yeşil alana atılan çöpleri kendi elleriyle toplayarak hem örnek oldu hem de vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Kandıra’da çevre duyarlılığı ile tanınan Akçabeyli Muhtarı Savaş Kesikbaş, Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu çevresinde gördüğü kirliliğe kayıtsız kalmadı. “Hoşumuza gitmeyen görüntüler” diyerek duruma tepki gösteren Kesikbaş, yeşil alandaki çöpleri tek tek topladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Kesikbaş, verdiği mesajlarla da takdir topladı.

“HİÇ DE ERİNMEM, BU VATAN BİZİM”

Yaptığı temizliğin kendisi için bir yük olmadığını belirten Kesikbaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kendi köyümde de bu işleri yapıyorum, çöpleri topluyorum. Sıkıntı değil, hiç de erinmem. Hep birlikte çalışmaya devam. Bu vatan bizim.”

AİLELERE “EĞİTİM” ÇAĞRISI

Çevre kirliliğinin önüne geçilmesi için eğitimin aileden başlaması gerektiğini vurgulayan Muhtar Kesikbaş, velilere de seslendi:

“Her birey kendinden sorumlu. Çocuklarımıza evde gereken dersi vermeliyiz. Aile içinde çocuklara çöp ve çevre temizliği konusunu öğretelim, aşılayalım.”

Muhtar Kesikbaş’ın bu davranışı sosyal medyada kısa sürede çok sayıda beğeni ve destek yorumu aldı.