Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bağımsız Adaylığını Açıklayan Cengiz KAN Sahaya İndi

Kandıra Belediye Başkanlığı İçin Bağımsız Adaylığını açıklayan Cengiz Kan, Bozburun Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Kandıra Belediye Başkanlığı İçin

Kandıra Belediye Başkanlığı İçin Bağımsız Adaylığını açıklayan Cengiz Kan, Bozburun Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Kandıra’da belediye başkanlığı için bağımsız adaylığını açıklayan Cengiz Kan, vatandaşlarla buluşmaya başladı. Bozburun Mahallesi’nde gerçekleşen ziyarette, Cengiz Kan, yoğun bir katılımla karşılandı ve vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Bozburun Kahvehanesi’nde düzenlenen buluşmada konuşan Cengiz Kan, “Kandıramız için çıkmış olduğumuz bu güzel hizmet yolunda Bozburun Mahallesi’nde değerli gönül davası arkadaşlarımızla bir araya gelip, ilçemiz için neler yapmıştık ve bundan sonra neler yapacağımız hakkında istişarelerde bulunarak gönül davamızı genişletmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Cengiz Kan, vatandaşlarla buluşmalarına devam edeceğini ve Kandıra’nın geleceği için projelerini vatandaşlarla paylaşarak ortak akıl ve işbirliğiyle ilçenin kalkınmasına katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti. Bu etkinlikle birlikte Cengiz Kan’ın Kandıra Belediye Başkanlığı için yola çıkışı, ilçedeki seçim atmosferine yeni bir dinamizm kazandırdı.

CENGİZ KAN KİMDİR?
1964 Kandıra doğumlu.
İlk, orta ve lise eğitimini Kandıra’da tamamladı.
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu.
1981 yılında Astsubay olarak girdiği Deniz Kuvvetlerinden 2004 yılında emekli oldu.
2004 yılı yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye meclis üyesi adayı oldu.
2006 yılında AK Parti Kandıra İlçe Başkanı seçildi.
2009 yılı yerel seçimlerinde AK Parti’den Kandıra Belediye Başkanı seçildi.
Evli ve 2 çocuk babası.