Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel Öğrencilerden Ünal Köken’e Teşekkür

Özel Kandıra Yenidoğan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, destekleri için Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür etti

Özel Kandıra Yenidoğan Özel

Özel Kandıra Yenidoğan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, destekleri için Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür etti.

Özel Öğrencilerden Ünal Köken'e Teşekkür

Özel Kandıra Yenidoğan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret ederek vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti. Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrenciler, yapmış oldukları kağıttan çiçekleri başkan Köken’e hediye etti.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Öğrencilerle Birlikte

VAZİFEMİZİ YAPALIM

Birliktelikte konuşan belediye başkanı Köken, “Kandıra Belediyesi olarak her zaman her yerdeyiz. Sosyal belediyeciliği önemsiyor, değer veriyor ve özünde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu eğitime ihtiyaç duyan bu özel çocuklarımız toplumun değerli bir parçasıdır. Eğitimleri için gerekli çaba ve hassasiyeti göstermeli, daha kaliteli yaşam sürmeleri için toplum olarak üstümüze düşen vazifeyi yapmalıyız” diye konuştu.