KANDIRA’DA MASA TENİSİ ŞÖLENİ: KAYMAKAM YARAN VE RESUL ERSÖZ’DEN ŞAMPİYONLUK!
Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası, birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne oldu. 56 sporcunun raket salladığı turnuvada Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve çifte şampiyonluk yaşayan Resul Ersöz turnuvaya damga vurdu.
Sporun birleştirici gücünün ve 19 Mayıs coşkusunun doyasıya yaşandığı turnuvada, katılımcılar hem ferdi hem de eşli (çiftler) kategorilerinde kıyasıya mücadele etti. Seyir zevki yüksek geçen finallerin ardından şampiyonlar kupalarına kavuştu.

KAYMAKAM YARAN’DAN ŞAMPİYONLUK
Turnuvanın Eşli (Çiftler) kategorisinde raketleri konuşturan Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve partneri Resul Ersöz, rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Resul Ersöz ayrıca Ferdi kategoride de birinciliği göğüsleyerek turnuvayı iki altın madalya ile tamamlama başarısı gösterdi.

🏆 TURNUVA SIRALAMASI VE ÖDÜLLER
Eşli (Çiftler) Sıralama:
- Ömer Lütfi YARAN – Resul ERSÖZ
- Adem PEHLİVAN – Hasan ÇİL
- Ercan GÜNEŞ – Hamza ÖZBAL
- Faruk ÖZAYDIN – İbrahim YILMAZ
Ferdi (Tekler) Sıralama:
- Resul ERSÖZ
- Hasan ÇİL
- İbrahim YILMAZ
- Adem KAPLAN
🏅 En Centilmen Sporcular:
Merve Can ÇAPKAN & Kadir Can ÇAPKAN
SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Dostluk ve kardeşlik havasında geçen turnuvanın kapanış töreninde güzel bir sürpriz de yaşandı. Eşli kategoride üçüncü olan emekli polis memurlarımızdan Hamza Özbal‘ın doğum günü, program sonunda tüm sporcuların katılımıyla kutlandı.

Kandıra Haber ailesi olarak, dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor; spora verdikleri destekten ötürü Kandıra Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi Yaran’a ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyoruz.





