Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Gençlerbirliği Play-Off İçin Avantaj Yakaladı

Grubunda Play-Off mücadelesi veren Kandıra Gençlerbirliği, önceki gün deplasmanda Tavşantepespor karşısında net bir skorla galip ayrılarak, Play-Off için avantaj yakaladı.

Grubunda Play-Off mücadelesi veren

Grubunda Play-Off mücadelesi veren Kandıra Gençlerbirliği, önceki gün deplasmanda Tavşantepespor karşısında net bir skorla galip ayrılarak, Play-Off için avantaj yakaladı.

5 DAKİKADA 2 GOL

Amatör Süper Lig A Grubu’nda Play-Off mücadelesi veren Kandıra Gençlerbirliği, önceki gün Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Tavşantepespor’un konuğu oldu.  Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan konuk ekip, maçın 3. dakikasında, defansın hatasını değerlendiren Vedat’ın golüyle öne geçti. Erken gelen golün şokunu atlatamayan Tavşantepe kalesinde ikinci golü gördü.

SON VURUŞLAR ETKİSİZ

Sert ve baskılı oynayan Kandıra Gençlerbirliği gerçekleştirdiği ataklarla Tavşantepespor’un kalesinde tehlike yaratmayı sürdürdü. Maçın ilk dakikalarında yediği 2 golün olumsuz etkisini üstünden atmak için çabalayan Tavşantepespor, ilk yarıda son vuruşlarda yetersiz kaldı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca Kandıra Gençlerbirliği soyunma odasına 2-0 önde girdi. Kandıra temsilcisi ikinci yarıya da hızlı başladı.

ETKİLİ OYNADI

Kandıra Gençlerbirliği, ikinci yarının hemen başında Mesut’la tabelayı 3-0 yaptı. Agresif bir futbol oynayan konuk ekip karşısında oyun kurmakta zorlanan Tavşantepespor, Kandıra temsilcsini durdumakta zorlandı. İkinci yarı farkı kapatmaya çalışan Tavşantepespor skor bulmakta zorlandı. Tavşantepenin tek golünü oyuna sonradan giren Sinan penaltından attı. Karşılaşmada başka gol olmayınca kaşrılaşma 3-1 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.