Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Sahillerinde Atlı Jandarmaya Büyük İlgi

Kandıra sahillerinde yeni başlatılan atlı jandarma uygulaması vatandaşlara hem güven hem de huzuru veriyor.

Kandıra sahillerinde yeni başlatılan

Kandıra sahillerinde yeni başlatılan atlı jandarma uygulaması vatandaşlara hem güven hem de huzuru veriyor. Deneyimli ve özel eğitimli üç atlı jandarma halkın güvenliğini sağlamak için görev yapmaya başladı.

Kocaeli İl Jandarma Komuranlığı’nın talebi üzerine Kandıra sahillerinde görev yapmaya başlayan atlı jandarmalar, Kandıra sahillerinde kuş uçurtmuyor. Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı’na bağlı özel eğitimli atlar ve deneyimli binicilerden oluşan 3 atlı jandarma timi Kandıra’nın Kerpe ve Kefken plajlarında sezonun açılmasıyla birlikte göreve başladı. Kerpe Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı görev yapan atlı jandarmalar, Kefken ve Kerpe arasında kapkaç, hırsızlık gibi asayiş olaylarına karşı kısa sürede müdahale edebilen atlı jandarmalar, halka büyük güven veriyor.

Deneyimli uzman çavuş ve astsubaylardan oluşan atlı jandarmalar, halkın yoğun olduğu bölgelerde aralıksız devriye geziyor. Atlı jandarmaları karşısında gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemezken, atlara ve jandarmalara büyük ilgi gösteriyor.