Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Mavi Köşe

Kandıra’da Rüşvet Operasyonu: Orman İşletme Şefi Tutuklandı

Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet ve irtikap soruşturması kapsamında, orman kesim işlerini usulsüz şekilde tevdi ettiği tespit edilen kamu görevlisi ve bir şahıs daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet ve irtikap soruşturması kapsamında,
Mavi Köşe

KANDIRA’DA RÜŞVET OPERASYONU: ORMAN İŞLETME ŞEFİ VE BİR KİŞİ TUTUKLANDI!

ASAYİŞ / KANDIRA | 15 Mart 2026

Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet ve irtikap soruşturması kapsamında, orman kesim işlerini usulsüz şekilde tevdi ettiği tespit edilen kamu görevlisi ve bir şahıs daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kandıra Araman Orman İşletme Şefi H.B.D.’nin, orman kesim işlerini rüşvet karşılığında T.H. isimli şahsa verdiği tespit edildi. Teknik ve fiziki takibin ardından Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

SERİ NUMARALI PARALARLA SUÇÜSTÜ

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, seri numaraları daha önceden alınmış rüşvet paralarıyla birlikte şüpheliler suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan Orman İşletme Şefi H.B.D. ve T.H., rüşvet ve irtikap suçlamalarıyla sorgulanmak üzere komutanlığa götürüldü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Savcılık sorguları tamamlanan ve mahkemeye sevk edilen şüpheliler hakkında tutuklama kararı verildi. Kandıra’da rüşvet çarkını kuran zanlılar, güvenlik önlemleri eşliğinde cezaevine gönderildi.

“Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı, yolsuzluk ve rüşvetle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek soruşturmanın derinleştirilerek devam ettiğini bildirdi.”