Kandıra’da umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlar, düzenlenen törenle dualar eşliğinde uğurlandı.

Din görevlisi Davut Köken Hoca rehberliğinde umreye gidecek olan kafile için Kandıra Belediyesi hizmet binası önünde uğurlama töreni gerçekleştirildi.

Uğurlama töreni öncesinde umre yolcuları ve aileleri arasında duygu dolu anlar yaşandı.
Kandıra Belediyesi Önünde Tören
Düzenlenen törene Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, din görevlileri, umre yolcuları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Erol Ölmez, törende yaptığı konuşmada umre yolcularına hayırlı yolculuklar dileyerek şu ifadeleri kullandı:
“Vatandaşlarımızı kutsal topraklara uğurlamanın manevi heyecanına ortak olduk. Rabbim ibadetlerini kabul, yollarını açık etsin. Kutsal topraklarda ülkemiz ve milletimiz için de dua bekliyoruz.”

Dualar ve Tekbirlerle Yola Çıktılar
Kafile, din görevlileri tarafından okunan duaların ardından tekbirler eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı.

Umre yolculuğuna çıkan vatandaşlar, yakınlarıyla vedalaşarak manevi bir atmosfer içerisinde yolculuklarına başladı.





