Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Mavi Köşe

Kerpe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yılı, Kerpe’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Dalgalanan bayrağımızın kıyıya çıkarılmasıyla başlayan anlamlı etkinlikte, geçmişin kahramanları anıldı ve geleceğe umutla bakıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yılı, Kerpe’de büyük bir coşkuyla
Mavi Köşe

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yılı, Kerpe’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Dalgalanan bayrağımızın kıyıya çıkarılmasıyla başlayan anlamlı etkinlikte, geçmişin kahramanları anıldı ve geleceğe umutla bakıldı. Katılımcılar, Zafer Bayramı’nın gururunu hep birlikte yaşadı.

Kerpe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Kurumlardan Büyük Destek

Etkinlik kapsamında birçok kurum ve kuruluş destek verdi. Kandıra Belediyesi, Kandıra Kaymakamlığı, Kefken Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu ve Bölge Müdürlüğü, Kocaeli Müze Müdürlüğü, Kerpe Jandarma Komutanlığı, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü, Korsan Dalgıçlar Derneği, Deniz Yıldızları Dalgıçları ve Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği organizasyona katkı sundu.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Katkılarıyla yanımızda olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür edilirken, Kerpe halkı ve katılımcılar bu anlamlı günü coşkuyla kutladı. Etkinlikte verilen birlik ve beraberlik mesajı, Zafer Bayramı ruhunu en güçlü şekilde hissettirdi.