MHP Kandıra İlçe Başkanı Güngör Gödek, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Köksal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yağız ile birlikte, MHP Kandıra İlçe yöneticilerinden Engin Cebeci’nin kardeşi Mehmet Ali Cebeci’nin düğün törenine katıldı.

Düğün töreninde MHP Kandıra İlçe Yöneticileri Güngör Koç, Harun Çoruh ve Serkan Memiş de yer aldı. Katılım sağlayan ilçe yöneticileri, genç çifte mutluluk dileklerini ileterek aileyi tebrik etti.
Kandıra’da samimi bir ortamda gerçekleşen düğün töreni, partililerin bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları vermesine de vesile oldu.
Mehmet Ali Cebeci ve eşi, tebrikleri kabul ederken bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.



