Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Yavuz “Kandıra Yolunu Daha Hızlı Bitirmeliyiz”

Kocaeli Valiliği 2023 Yılı 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kocaeli Valiliği Akçakoca Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Vali Yavuz, “Kandıra yolu için biz de destek olalım. Bu yolu daha hızlı bitirmenin bir yolunu bulalım” dedi.

Kocaeli Valiliği 2023 Yılı

KANDIRA YOLU YIL SONU BİTECEK

Karayolları Birinci Bölge Müdür Yardımcısı Arif Yıldız yaptığı sunumda “ İzmit Kandıra Karayolu’nda çalışmamız devam ediyor. Kandıra yolu yapımında 2 kilometreyi tamamladık. Yıl sonuna kadar çalışmalarımı tamamlamayı planlıyoruz. Derince Liman projesi yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Trafik güvenliği için 5 milyon liralık bir harcama yaptık.” dedi.

KANDIRA YOLUNU DAHA HIZLI BİTİRMELİYİZ

Kandıra yolu konusunun geçmesi üzerine söz alan Vali Yavuz, “Kandıra yoluna bizde yardımcı olalım. Bölge de çalışmaları daha da hızlandıralım. Bende Kandıra yolu için görüşme gerçekleştireceğim. Bu yolu daha hızlı bitirmenin bir yolunu bulmalıyız. Bayram tatilinde yaklaşık 250 bin araç Kandıra’ya ulaştı. Bu rakam hatrı sayılır bir sayıdır. Konsantre olduğumuz şeylerden biri de yol kenarlarının süpürülmesi. Biz havayı ölçüyoruz. Havada toz olduğunu görüyoruz. Bu sokakların kirliliği, araçların taşıdığı çamur veya otoyol kenarlarında biriken tozlardan oluyor. Bu konu hakkında çalışmanızı rica ediyorum.” dedi.